Opgeven voor het Buddy Project Eye for You

Opgeven voor het Buddy Project Eye for You
Op deze dankdag kunnen we mededelen dat er al best veel aanmeldingen zijn voor het Buddy Project. Voor wie vergeten is zich aan te melden is er goed nieuws: aanmelden voor het Buddy Project kan nog zeker tot 7 november bij Daan Damsteeg.

Aan de volwassenen (25+) uit onze gemeente: geef je je nog op om buddy te worden!? Samen met een jongere kunt u/ kun jij de mooie en minder mooie dingen van het leven delen, dat is -samengevat- het Buddy Project. Doet u/ doe jij mee? 

 
 
Uitnodiging Kerkdiensten Uitnodiging Kerkdiensten
Net als heel veel andere kerkelijke gemeentes conformeren we ons aan het dringende advies om met maximaal dertig personen samen te komen tijdens de eredienst. Dit betekent dat per dienst mensen een uitnodiging krijgen. We doen dat vanuit de bestaande groepen en doen dat zo eerlijk mogelijk, zodat iedereen evenveel ruimte krijgt om ook een keer naar de kerk te komen. Alleen als u voor een dienst een uitnodiging heeft ontvangen, bent u welkom in het kerkgebouw. We zijn dankbaar voor de goede verbinding met de kerk, waardoor de dienst ook elders, online te volgen is. 
 
 
Gebruiksplan en vragen rond de kerkdiensten Gebruiksplan en vragen rond de kerkdiensten
Ongetwijfeld leveren alle veranderingen rond het samenkomen in de kerk ook de nodige vragen op. Hoe gaat het allemaal zondag en na 1 juli? Bekijk hier het gebruiksplan van de kerk en van het Kerkelijk Centrum. Verder vindt u in dit nieuwsitem een aantal vragen met een bijbehorend antwoord.
lees meer »
 
Kerkboekje zondagse diensten

Kerkboekje zondagse diensten
Een deel van de gemeente zal ook in de komende maanden de dienst thuis nog volgen. Daarom is er een kerkboekje gemaakt dat ongeacht de tekst van de betreffende zondag gebruikt kan worden.

Klik hier om het kerkboekje te downloaden. Veel succes en plezier tijdens het maken! 
 
Hulp nodig? Schroom niet! Heel Schoonrewoerd Helpt Hulp nodig? Schroom niet! Heel Schoonrewoerd Helpt
Heeft u, door de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus, hulp nodig bij het boodschappen doen? Zoekt u iemand die de hond uit kan laten? Wilt u medicijnen laten ophalen? Zoekt u iemand die voor u kookt? Zoekt u oppas? Schroom niet om de hulp van deze jongeren in te roepen.

App naar 06-17256436 of mail naar heelschoonrewoerdhelpt@gmail.com 
Schroom niet om hulp te vragen. Zij helpen u graag!💪😄
 
Live meekijken Live meekijken
 
Wilt u live de kerkdiensten meekijken? Of juist een dienst van eerder terugzien? Klik dan op deze link voor de website van www.kerkdienstgemist.nl 
 
 
Vragen?

Vragen?
Van harte welkom op de website van de hervormde gemeente van Schoonrewoerd. Heeft u vragen over het geloof in God, over ons als gemeente, het bezoeken van een kerkdienst of wilt u graag verder in gesprek? 
Wees welkom om uw vragen te stellen. U kunt ons bereiken via predikant@hervormdschoonrewoerd.nl of scriba@hervormdschoonrewoerd.nl
Liever even bellen? 0345-642572
Altijd welkom.
Schroom niet! 
 
Collecte betalen via de app van Givt

Collecte betalen via de app van Givt

Als u meekijkt naar onze kerkdienst via www.kerkdienstgemist.nl is geven aan de collecte lastig. Gelukkig is daar iets op bedacht: via de app Givt, kunt u alsnog, via telefoon, computer of tablet, per collecte uw donatie doen. 
Wilt u gebruik maken van deze service, dan heeft u de Givt-applicatie nodig. Deze kunt u downloaden op www.givtapp.net/download. Wilt u uitleg? Kijk dan naar onderstaand filmpje. 
 

Givt - Samen blijven geven - Geven op afstand from Givt on Vimeo.

 
Lied van de maand Lied van de maand
 
Hulp nodig? Bel even...

Hulp nodig? Bel even...

Als vrijwilligers vanuit onze gemeente willen wij met elkaar zorg en ondersteuning verlenen aan gemeenteleden die tijdelijk en in geval van nood hulp nodig hebben. Heeft u hulp nodig? Schroom vooral niet! Het kan zomaar zijn dat we u kunnen helpen. En weet dat we dit ook graag even doen. Oppassen? Een boodschap doen? Een bezoekje om eenzaamheid te verbreken? Bel gerust even naar: 0345-616175 of 0345-505526 of via een mailtje naar: scriba@hervormdschoonrewoerd.nl
 

lees meer »
 
Huwelijksdienst

Huwelijksdienst
De huwelijksdienst in de hervormde gemeente in Schoonrewoerd is (terug) te zien via de website https://kerkdienstgemist.nl/streams/1052324 
Daar zijn overigens alle kerkdiensten op zondag (09.30 uur en om 18.30 uur) live te bekijken en later terug te zien. 
Graag tot ziens! 
 
AVG, ook bij ons

AVG, ook bij ons
De nieuwe wet rondom de privacy is van kracht. Dat houdt behoorlijk wat in. Onze kerkenraad heeft daar goed over nagedacht en u kunt alle afspraken lezen. Klik hier voor het privacystatement van de Hervormde Gemeente in Schoonrewoerd