Huwelijksdienst terugkijken Huwelijksdienst terugkijken

De huwelijksdienst van Henk en Renee Brouwer in de hervormde gemeente in Schoonrewoerd is terug te zien via de volgende link: 
https://kerkdienstgemist.nl/media/1658481-Trouwdienst 
Daar zijn overigens alle kerkdiensten op zondag (09.30 uur en om 18.30 uur) live te bekijken en later terug te zien. 

 
Actie Kerkbalans Actie Kerkbalans


Jaarlijks halen door heel Nederland 40.000 vrijwilligers in 2000 kerken in Nederland geld op voor hun plaatselijke kerk. Om kerken actief te laten zijn, ook in het komende jaar. Om een plaats te garanderen waar iedereen altijd terecht kan. Geeft u ook voor de kerk?

 

 
Nieuwe Activiteitenkalender Nieuwe Activiteitenkalender

Het is een hele lijst aan data: alle activiteiten die zijn ingepland voor het nieuwe Winterwerk. Van zangkwartier tot avondmaalszondag en van Klick-kids tot aan Bijbelkring. Heeft u de nieuwe activiteitenkalender al ontvangen? Klik HIER om hem digitaal te downloaden. Graag tot ziens! 

 
Opening Pastorietuin

Opening Pastorietuin

De pastorietuin is in het afgelopen jaar flink vernieuwd: er zijn nieuwe bomen geplant, de moestuin is opnieuw aangelegd en er is ook een kas gekomen. In de tuin komen wekelijks kinderen van de Noachschool onder leiding van Karla van Frankenhuyzen om te leren waar groente en fruit vandaan komen. Ook leren ze van de verse groente een fijne soep te koken.
Velen namen zaterdag 25 september een kijkje in de tuin. 
De pastorietuin is onderdeel van de Stichting Ambachtsplein van Jan en Karla van Frankenhuyzen met vrijwilligers uit onze gemeente. 
Op de hoogte blijven van de activiteiten in de Pastorietuin en de Stichting Ambachtsplein? Volg de stichting op Instagram of via hun website
 

 
AVG, ook bij ons!

AVG, ook bij ons!

De nieuwe wet rondom de privacy is van kracht. Dat houdt behoorlijk wat in. Onze kerkenraad heeft daar goed over nagedacht en u kunt alle afspraken lezen!. Klik hier voor het privacystatement van de Hervormde Gemeente in Schoonrewoerd

 
Vragen?

Vragen?

Van harte welkom op de website van de hervormde gemeente van Schoonrewoerd. We willen een christelijke gemeente zijn in ons dorp waarin iedereen zich welkom voelt. Op onze website vindt u alle informatie over ons. Heeft u vragen over het geloof in God, over ons als gemeente?
 Wees welkom om uw vragen te stellen. U kunt ons bereiken via of
Liever even bellen? 0345-642572 Altijd welkom. Schroom niet. 

 
Nieuwe activiteitenkalender Nieuwe activiteitenkalender

Wilt u de activiteitenkalender ook op uw scherm bekijken? Dat kan door op DEZE link te klikken. Ook is de activiteitenkalender ondergebracht bij 'downloads'. 

 
Lied van de maand Lied van de maand

 
Kerkdienst Live of Gemist Kerkdienst Live of Gemist

 
Hulp nodig? Bel even...

Hulp nodig? Bel even...

Als vrijwilligers vanuit onze gemeente willen wij met elkaar zorg en ondersteuning verlenen aan gemeenteleden die tijdelijk en in geval van nood hulp nodig hebben. Heeft u hulp nodig? Schroom vooral niet! Het kan zomaar zijn dat we u kunnen helpen. En weet dat we dit ook graag even doen. Oppassen? Een boodschap doen? Een bezoekje om eenzaamheid te verbreken? Bel gerust even naar: 0345-616175 of 0345-505526 of via een mailtje naar: 
 

lees meer ┬╗