Tips Geloofsopvoeding Tips Geloofsopvoeding

Zoals beloofd tijdens de avond over geloofsopvoeding, plaatsen we hierbij een aantal documenten online die ouders kunnen helpen tijdens de geloofsopvoeding. 
Thema-avond geloofsopvoeding 0-4 jaar 
Thema-avond geloofsopvoeding 0-4 jaar werkblad 
 
 
Collecte betalen via de app van Givt

Collecte betalen via de app van Givt

Als u meekijkt naar onze kerkdienst via www.kerkdienstgemist.nl is geven aan de collecte lastig. Gelukkig is daar iets op bedacht: via de app Givt, kunt u alsnog, via telefoon, computer of tablet, per collecte uw donatie doen. 
Wilt u gebruik maken van deze service, dan heeft u de Givt-applicatie nodig. Deze kunt u downloaden op www.givtapp.net/download. Wilt u uitleg? Kijk dan naar onderstaand filmpje. 
 

Givt - Samen blijven geven - Geven op afstand from Givt on Vimeo.

 
Kofferproject Kofferproject

Vinden jullie het als ouders weleens een uitdaging om het geloofsleven binnen het gezin handen en voeten te geven? Wat wil je meegeven aan je kind(eren) en hoe kun je dat vormgeven op een leuke en ontspannen manier? 

Om de gezinnen met kinderen tussen de 4-12 jaar hierin te ondersteunen, heeft de Jeugdraad drie mooie koffers mogen samenstellen; koffers die op reis gaan bij de gezinnen. 

In elke koffer zitten weer andere materialen waar de kinderen en hun ouders thuis mee aan de slag mogen gaan. 

Denk hierbij aan een liedjesbijbel, spelletjes, een stoere bijbel in stripvorm en bijvoorbeeld ook verschillende preken schrijfboekjes om eens uit te proberen. Verder worden jullie als gezin ook uitgedaagd om allerlei opdrachtjes uit te voeren waarbij je bijvoorbeeld foto’s gaat maken, lekkere koekjes bakt en gaat uitdelen of iemand een kaartje stuurt. 

Nieuwsgierig geworden?

Geef je dan op via kofferproject@hervormdschoonrewoerd.nl

 
Wijziging viering Heilig Avondmaal Wijziging viering Heilig Avondmaal


Een commissie van gemeenteleden en kerkenraad heeft zich over de viering van het Heilig Avondmaal gebogen en een aantal wijzigingen doorgevoerd. Wij informeren u hier graag over via deze nieuwsbrief. 
 
 
Downloaden activiteitenkalender Downloaden activiteitenkalender
Klik hier om de activiteitenkalender te downloaden. 
 
Nieuws Archief Nieuws Archief
Benieuwd naar een nieuwsberichtje dat op de website stond, maar dat u nu niet meer kunt vinden? Kijk dan even in ons Nieuwsarchief. Daarheen verhuizen alle nieuwtjes die niet zo nieuw meer zijn. 
 
Zaaierberichten Zaaierberichten
Elke week publiceert de Hervormde Gemeente van Schoonrewoerd  alle informatie rondom de kerkdiensten, het wel en wee binnen de gemeente en alles over de gemeentelijke activiteiten in kerkblad De Zaaier.

In verband met de wet op de privacy zijn deze berichten niet meer een op een te lezen op onze website. Wilt u een abonnement op De Zaaier? Dan kunt u terecht bij www.kerkbode-dezaaier.nl