Vacaturebank Vacaturebank
In de gemeente wordt er veel werk verzet. Soms wordt het werk verdeeld onder meerdere personen, maar vaak ook maar onder een klein groepje mensen. Daarom leek het ons goed met jullie te delen wat voor werkzaamheden er zijn. Misschien vind je het leuk om met je handen te werken en zou je ook graag iets willen doen voor de kerk.
Of je bent goed in leiding geven en zou je talenten ook voor de gemeente willen benutten. Kijk dan eens naar de lijst met werkzaamheden die we binnen onze gemeente hebben. Wie weet zit er een mooie taak voor je bij die helemaal bij je past. Laat het dan gerust weten aan scriba@hervormdschoonrewoerd.nl.

 
 
 
Contactmiddag voor gehandicapten

Contactmiddag voor gehandicapten
De middagen worden gevuld met een bijbelverhaal, zingen, gezellig kletsen, koffie drinken en een activiteit zoals een knutselen, spelletjes doen e.d.http://www.hervormdschoonrewoerd.nl/nieuw_menuitem
lees meer »
 
Ouderenmiddag

Ouderenmiddag
Eén keer in de maand komen we met alleenstaanden en ouderen een middag bij elkaar in het Kerkelijk Centrum. De dominee verzorgt de meditatie en begint met gebed. We zingen met elkaar psalmen en liederen.
In de pauze drinken we met elkaar een kopje koffie of thee, en worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld.
lees meer »
 
Gebedskring

Gebedskring
Het hele jaar door op elke laatste woensdag van de maand is er voor iedereen de gelegenheid om samen te bidden. Dit gebeurt van 19.45 tot ongeveer 20.15 in de consistorie. Tijdens de gebedskring kunnen bezoekers aandachtspunten naar voren brengen om daar vervolgens gezamenlijk voor te bidden. 
lees meer »
 
Focus

Focus
Waar focussen we ons op in ons drukke leven? Met onze hypotheek, werk, hobby's, verplichtingen, kinderen, de kerk, ons geloof. Soms lijkt er meer te doen, dan dat er tijd voor is. Tijdens Focus is er in elk geval tijd voor de Bijbel en een biertje. De club voor jong-volwassenen binnen de gemeente ontmoet elkaar bij gemeenteleden thuis op zondagavond. En naast gezelligheid staat het praten over ons geloof centraal. Want nogmaals: waar Focussen we op in ons drukke leven?http://www.hervormdschoonrewoerd.nl/nieuw_menuitem
lees meer »
 
Gesprekskring

Gesprekskring
Negen keer per jaar, tijdens het winterseizoen, komt op dinsdagavond de gesprekskring bij elkaar in het kerkelijk centrum. Aan de hand van een boekje worden gespreksvragen behandeld. Ook komen er vanuit de groep bezoekers vragen naar boven. Zie de activiteitenkalender voor de data. 
lees meer »
 
Bijbelkring

Bijbelkring
De Bijbelkring komt één keer in de maand bij elkaar op dinsdag van 09.30 uur tot 11.00 uur in het K.C. We maken gebruik van een Bijbelstudieboekje.
lees meer »