Hope and Serve

De werkzaamheden van Jan en Marjan Meerkerk zijn erg verschillend.
Een aantal voorbeelden:
Zo vervingen ze een dak van het huis van een weduwvrouw. In een andere woning verruilden een aarden vloer voor een betonvloer wat de woning rolstoeltoegankelijk maakte. Ook bouwden ze een varkenshok en brachten een varken om de inwoners van hun eerste levensbehoefte te voorzien. Door kozijnen te vervangen in een huis maakten ze voor andere bewoners de winter wat minder streng.
 Bij velen in Ungurei is de nood hoog. Door geen of nauwelijk inkomen is het uitzicht op een goede toekomst ontnomen. Jan en Marjan zien dat gezinnen in erbarmelijke omstandigheden leven en nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden. Via Hope and Serve delen Jan en Marjan voedsel uit en voorzien gezinnen van brandstof voor de winterperiode. Ook de opbouw van de kerkelijke gemeente hebben Jan en Marjan opgepakt. Sinds vier jaar was er onlangs weer een kerkdienst in het kleine dorp met veel aandacht voor de kinderen en jongeren.
Updates over het werk van Hope and Serve zijn te lezen op de Facebookpagina. https://www.facebook.com/hopeandserve/
Wilt u Hope and Serve ondersteunen door geld over te maken? Dit kan via:
NL83RABO0305164732 t.a.v. Diaconie Hope and Serve