Corona maatregelen: aanpassing zondagse erediensten Corona maatregelen: aanpassing zondagse erediensten
Concreet betekent dit het volgende
  • We willen de lofzang aan God en de bediening van het Woord gaande houden. Dit betekent dat de erediensten door gaan, maar wel in aangepaste vorm. Alleen de kerkenraad is in de kerk aanwezig. We vragen de gemeente om online verbonden te zijn en niet daar het kerkgebouw te komen.
  • Kerkdienstgemist.nl is druk bezig om extra uitzendcapaciteit beschikbaar te stellen. We hopen dat de techniek ons in staat stelt om verbonden te zijn.
Via de website, de afkondigingen en de Zaaier zullen we u steeds informeren als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

We hopen op deze wijze onze bijdrage te leveren aan het afremmen van de verspreiding van het coronavirus. We leggen in vertrouwen ook dit alles neer in de handen van God en bidden om Zijn ontferming voor deze wereld, specifiek voor de kwetsbare medemens en zij die geroepen zijn zorg te verlenen in deze moeilijke omstandigheden.

Kerkenraad Hervormde Gemeente Schoonrewoerd