Binnenwerk Kerk

Tijdens de flinke verbouwing van ons kerkgebouw van november 2013 tot maart 2014 is het hele interieur van het kerkgebouw opgeknapt. Zo zijn de banken geschilderd, opnieuw bekleed en in een andere opstelling teruggeplaatst. De vloerbedekking is vervangen door een prachtige Viëtnamese natuurstenen vloer, de hemel, ballustrades en het kerkorgel hebben een nieuwe frisse kleur en uitstraling gekregen. Ook is alle elektriciteit vervangen en zijn de kerkdiensten via internet in geluid èn beeld te volgen.

Voor deze grote renovatie was veel geld nodig. Dankzij veel ludieke acties, georganiseerd door het Binnenwerk van de Kerk commissie (BWK) en heel veel vrijwilligers is een groot gedeelte van dit geld bijeengebracht. Nog altijd houdt het BWK veel acties in het dorp om dit project financieel af te ronden.

De BWK-acties zoals dorpsmaaltijden op het Kerkpein, Fancy Fairs, High Tea’s en toiletrollen- en potgrondverkoop hebben niet alleen geld opgebracht maar brengen ook een extra verbinding tussen de gemeenteleden onderling en onze dorpsgenoten. Zo heeft het BWK een échte merknaam gekregen: Actief binnen èn buiten de gemeente.
Voor foto's van deze BWK-acties, klik hier.

Nieuwe ideeën voor acties zijn van harte welkom! En niet onbelangrijk om te vermelden:
Uw giften kunt u storten op rekeningnummer NL20 RABO 0103 4040 23 t.n.v. Herv. Gemeente Schoonrewoerd inz. BWK

De commissie bestaat uit de volgende personen: Caroline Meerkerk, Ferry de Leeuw, Ton Rochat, Peter Sterk, Lotte de Groot en Judith de With-Hol.

Houdt u van organiseren, meedenken, sjouwen, stapelen, brainstormen en gezelligheid? Schroom niet en sluit u aan bij de BWK commissie!

Contactpersoon: Peter Sterk: 06-52131721